top of page
VANLIGA FRÅGOR

Nedan kan du ta del av våra mest ställda frågor. Hittar du inte svaret på din fråga?

Välkommen att kontakta oss!

Vad innebär totallösning?

En totallösning innebär att vi finns med hela vägen från idé till du skrivit kontrakt och mottagit dina nycklar. Vi täcker hela processen. Många använder delar av våra tjänster då man kanske löst exempelvis tillfällig bostad och transport på egen hand.

Mer om detta finns att läsa under "Våra tjänster".

Välkommen att höra av dig om hur vi kan hjälpa just dig!

 

Hur hittar jag era priser?

Våra priser varierar beroende på vilka tjänster du önskar. Vi kommer att specificera klart och tydligt vad och vilka tjänster du betalar för. Inga dolda avgifter.

Kontakta oss för prisförslag!

Vart finns ni?

Jag (Novalie) finns stationerad i Uppsala samt i Torrevieja, Spanien. Mina samarbetspartners finner du längst med soliga Costa Blanca kusten.

Kan vi träffas fysiskt för ett möte?

Det är möjligt beroende på vart du befinner dig. I Sverige, Uppsala finns jag (Novalie) som även gärna träffar dig i Spanien då jag är på plats. Finns jag inte tillgänglig i Spanien så kommer du att där få träffa min partner Barbara. 

Kan jag vända mig till er med frågor?

Självklart! Det är ingenting som kostar. Du kan när som helst höra av dig via mail, telefon, WhatsApp eller på några av våra sociala medier så hjälper vi dig på bästa sätt.

Är ni mäklare eller konkurrenter?

Jag personligen är inte fastighetsmäklare och är inte heller konkurrent.  Jag samarbetar med flertalet mäklare och andra i branchen för att tillmötesgå dina behov i att hitta din bostad. 

Samarbete, hur fungerar det?

Vi samarbetar med många aktörer för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service och tjänsteutbud. Vi samarbetar med flertalet mäklare för att nå ut till en bredare kundkrets på både den nationella men också internationella marknaden. Idag har vi samarbete med bland annat mäklare, key holders, städ och reparationer, myndighet, bank och jurist och översättare.

Är du intresserad av samarbete eller vill veta mer?

Välkommen att kontakta oss!

                                  Hittar du inte svaret på din fråga? Välkommen att kontakta oss!

bottom of page