top of page
VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster utformas efter dina behov, önskemål, för din trygghet och bekvämlighet. Nedan finner du de tjänster som efterfrågas mest. Tveka inte att kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa just dig.

Välkommen!

Transport

Vid behov sköter vi transport till och från flygplatsen men även till och från visningar samt till dina inbokade möten.

NIE nummer

NIE nummer är tidskrävande och kan kännas lite krångligt, speciellt om man vill göra en snabb affär. Vi förklarar och sköter hela processen tillsammans med dig, samt bokar in och är med på möten så du enkelt kan få ditt NIE nummer direkt i handen. 

Key Holding & Städ

Key holding är en tjänst där ett företag tillhanda håller dina nycklar åt dig för exempelvis tillsyn eller vid uthyrning då du inte är närvarande. Vi erbjuder pålitliga kontakter inom bland annat key holding och städ. Du som kund är alltid i fokus och din trygghet är vår största prioritet. De företag vi samarbetar med är svenskägda och talar svenska för din bekvämlighet. Tillsyn av din bostad är en populär tjänst då du inte är på plats, med kontroll och återkoppling efter varje besök. Du har även möjligheten att njuta av "det lilla extra" där diverse bekvämlighetstjänster finns att tillgå som exempelvis, frukost och välkomstpaket. 

Boende

Behöver du boende? Det hjälper vi gärna till med. Vid önskemål kan vi ofta ordna så att du även kan spendera några nätter i just den fastighet du är intresserad av för att känna av miljön.

Möten och avtal

Vi bokar in och finns med dig under dina möten och när det är dags för dig att gå igenom och skriva avtal och kontrakt. Den juridiska aspekten är viktig och du kommer att behöva någon som kan översätta åt dig och se så att allt är i sin ordning. När du är redo att köpa din fastighet vill du att allt ska flyta på och att du är redo för nästa steg. 

Reparationer & Flytt

Är du i behov av enklare renvering så kan våra samarbetspartners erbjuda detta. Transport inom Alicante- området samt då du behöver flytta bohag mellan länder. I de flesta fall är våra partners svensktalande. 

Vill du veta mer om hur vi kan skräddarsy en lösning för just dig och dina behov i sökandet efter din dröm?
Tveka inte, kontakta oss redan idag.
Välkommen!

linkingblanca@gmail.com

+46 73 638 58 10

bottom of page